Als ik kijk naar de mens zie ik een wezen dat vergeten is
wie hij is en wat zijn doel is. Kijkend naar de idolen van
de kerk. Als ik jou nou eens vertel dat Jezus de zoon van
Satan is. Dan zal de christen zeggen dat ik slecht ben.
Terwijl najuist Satan de zoon van God is en hij hem de
rug heeft toegekeerd. Leert dit ons niet dat wij
allemaal individuen zijn met weloverwogen keuze's.
Wij zijn zoals de goden breekbaar in ons geloof.
Ik kan je vertellen dat mijn bloed dat van de duivel is.
Toch hou ik van mensen en doe ik meer voor een ander
dan al die christenen die zichzelf wassen in hun
onwetendheid over de waarheid.
Zij die roepen naar de Heer en dus Satan aanroepen.
De enige die je gedachten vervuild ben jezelf.
Niet Satan hij heeft geen macht hij is de kracht die
het bestaan heet.
Voor alles dat is heeft een bepaalde reden is een test
voor de ziel. Welke gedachtes je er ook op na wil houden.
Men kan nooit zeggen dat je fout bent.Jij doet hetgeen
in jou ogen de waarheid is. Als je dan zegt dit is slecht
zeg je eigenlijk dat het grote Idee niet goed is.
Satan is wat wij zijn net als dat wij zijn wat Satan is.
Allemaal zijn wij slechts kinderen van het Grote Idee
Vrede, Liefde en Begrip