Zolang om je heen gelopen
Gelopen en zoveel gezien
Gezien en genomen
Genomen en weer geëindigd in verdriet
Jij liep altijd met me mee
Mee maar toch zo onzichtbaar
Onzichtbaar maar toch heb ik je altijd gevoeld
Gevoeld maar er nooit wat mee gedaan
Eigenwijs om me hart te volgen
Volgen van je gedachten
Gedachten die alleen maar pijn deden aan het eind
Eind van de oude Daan
Toen werd je zichtbaar
Zichtbaar en nooit meer weg te halen bij me
Me liefde heb jij me hart heb jij
Jij bent de ware nu, naar Zolang