In de donkere nacht
wanneer de maan schittert in het meer
en de bomen als schimmen staan
komen de wezens
om te dansen in de nacht
en het verse maanlicht te proeven
samen vieren zij de kracht van het leven
en de macht van de dood
ze treuren niet
want de nacht zal altijd wederkeren