Het is een mooie uitvinding
daarmee krijg je ook een kring
het heeft geen hoeken
je kan lang er naar zoeken
ze gebruiken het ook in sport
maar ook in het transport
dit vorm is uniek en oud
en dat is helemaal niet fout.
we kunnen het niet zonder
en het is een wonder