Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
We hebben het samen geprobeerd
We hebben het samen geprobeerd
Heb je weg gehaald uit de omgeving
Hebben je ouders dan nog niks geleerd?
Jij hebt daar een hele andere beleving
Bang om daar te zijn
Niemand schijnt je te willen horen
Ik ken wel je pijn
Maar alles valt uit elkaar
Alle beloftes worden terug gedraaid
Ik sta daar maar
Je angsten worden weg gezwaaid
En ik heb jou terug laten gaan
Omdat jou een betere toekomst werd geboden
Dit alles kwam tussen ons in te staan
En nu is het zelfs verboden
Om even wat van me te laten horen…
Omdat wij alles zouden hebben bedacht...
Wat is wijsheid?
Luisteren naar je kind
Of haar ontwikkeling in de weg te staan
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
17 september 2008
Thema's:
[Wij]
[Angst]
[Ouders]