lawaai.
overal lawaai.
ik kan niet meer leren,
al die geluiden om me heen.
ik wil vluchten.
om uit te zuchten.
maar ik kan nergens heen.
opgeslokt door de geluiden om me heen.
ik wil weg.
weg van vandaag.
weg van nu.
de wereld wordt langzamerhand vaag.
ik wil niet meer.
ik ben te moe.
ik kan niet leren.
ik kan niks meer.
ik probeer mijn gedachten op 1 punt te richten.
maar ik word gek van al die rare gezichten.
zo blij.
allemaal.
ik niet.
mijn leven is verziekt.
verandert door jou.
gezichten die ik niet herken.
ik weet niet meer waar ik ben.
Help me, asjeblieft.