De wereld draait
twee keer zo hard
als een kermisattractie
maar misschien is het de wijn
mijn veters zijn los
voorzichtig, dat ik er niet op ga staan
ik denk dat ik de eerstvolgende trein pak
tijdens het strikken beslis ik waarheen
de dropjes zijn al bijna op
gegeten tijdens de zwevende treinreis, gaaf
Elvis Presley, waarom ben je zo stil
Kom, zing nog eens een liedje, aah toe nou
En jij doet dansjes in de kroeg
En ik zit op weg naar mezelf in de trein
En jij doet meisjes met mooie billen
En ik koop de conducteur om met mijn laatste snoepje
de wereld draait maar om me heen
en met mijn handen bewaar ik mijn evenwicht
morgen wordt je wakker in het grote bed
kan iemand misschien het licht uitdoen?
Mijn voeten stappen uit de trein
hey, wat een leuke schoenen heb ik
de wereld is hier en daar,
en ik ook