Ik ben jaloers
Op al die mooie meiden
Ik ben jaloers
Op al die zelfverzekerde meiden
Ik ben jaloers
Op al die rotwijven
Op al die kakkers
Die ik normaal vermijd
Ik ben gewoon
Vreselijk jaloers
Omdat ik
Totaal anders ben
Ik ben niet mooi
Niet zelfverzekerd,
Niet populair
Ik ben anders.
Nooit zal ik zijn
Zoals zij zijn
Nooit zal ik lijken
Op zij die zo prachtig zijn
Het doet pijn
Om te weten
Dat ik altijd,
Het lelijke eendje zal zijn
Het doet pijn
Om te weten
Dat ik altijd
Anders zal zijn