dag lieve mensen,
dag lieve jij,
dag lieve mensen,
ik ben er nog wel bij.
het voelt alleen,
het voelt eenzaam,
het voelt alleen,
het voelt als een dichtgeklapt raam.
het is tijd,
tijd om te gaan,
het is tijd,
laat alsjeblieft geen traan.
doe je dat wel,
laat hem maar rollen,
doe je dat wel,
laat dan niet met je sollen.
ik ben al weg,
het voelt als niet,
ik ben al weg,
doet het uberhaupt verdriet?
en als ik al lang weg ben,
denken ze dan nog aan mij?
en als ik al lang weg ben,
zijn ze dan weer blij?
wil je het wel wil je het niet,
ik ben toch al weg,
wil je het wel wil je het niet,
dan heb je maar een keer pech.
ik moet jullie verlaten,
ik moet nu echt gaan,
ik moet jullie verlaten,
mijn leven gaat eraan.
maar onthoud goed,
dat ik van jullie hou,
maar onthoud goed,
blijf toch lachen ondanks de rouw.
onthoud goed (dit hoort niet bij het gedicht)
maar dit is geen afscheidsbrief het kwam gewoon in me op.