hij kwam van ergens uit de provincie
z'n stalen ros was z'n motorfiets
hij zei m'n vrouw is weg, maar kom luister zeg
naar de roep; hoor jij ook al iets
'k bedoel de roep die ik hoor in de verte
en die jaagt mij steeds maar voort
wat was dat is geweest en morgen altijd feest
'k rij naar de einder waar de vrijheid gloort
volg daarom de wind
waarheen hij ook gaat
volg daarom de wind
da's mijn goede raad
toen zei hij; ik zoek me een struiser
ja zo'n deerne van mijn soort
'k weet niet wanneer of waar, maar ze volgt me daar
naar de einder, waar de vrijheid gloort
als we een motorfeest bezoeken
zij aan zij drinkend aan de bar
en hand in hand op het end kruipend naar de tent
scheuren we weg op onze "Rising Star"
volg daarom de wind
waarheen hij ook gaat
volg daarom de wind
da's mijn goede raad
nu kun je zeggen dat ik maf ben
want ik ben geen burgerman
maar ik zeg je dit; dat in elke rit
de vrijheid gloort, 'k ben daarvan in de ban
want de weg houdt me in z'n greep
ik volg de stem die ik in me voel
tot wij elkaar weerzien, rij ik met m'n trien
het zonlicht na, mijn onbereikbaar doel
volg daarom de wind
waarheen hij ook gaat
volg daarom de wind
da's mijn goede raad