Hoop moet je houden in het leven .
Hoop op de het mooiste het word je niet gegeven .
Hoop daar moet je zelf iets voor doen .
Hoop al is het gras bij de buren altijd groen.
Geloof in je zelf en in het verschiet.
Geloof in iedre nieuwe dag en geniet .
Geloof in je leven en de dingen op je pad.
Geloof in de dingen die je krijg en ooit is bezat.
Liefde dat is nemen en geven .
Liefde voor de mensen die langs komen in je leven
Liefde voor de grote en kleine dingen op je pad .
Liefde is houden van voor dat als jij het vergat .