De Liefde lijkt toch zo ver weg,
Hoe hardt ik ook ren, het komt niet dichterbij.
Wat ik ook doe, wat ik ook zeg,
Het helpt helemaal niks bij mij.
Die getreurd sta ik nu stil,
Al ben ik nu dan wel single en vrij,
toch heb ik het koud en is het hier kil,
Ik wou dat mijn liefde hier was aan mijn zij.
Overal om mij heen hebben mensen elkaar gevonden,
Ik ben jaloers, waarom zij wel?
Sommigen hebben zich zelfs al voor het leven gebonden,
Ik wil ook iemand al is het maar voor 10 tel.
Hopend op een goede afloop, wacht ik hier nu in de kou,
Wachtend op die ene persoon,
Die ene persoon van wie ik hou.