diep respect,
voor jou gevecht
reden tot veel tranen.
diep respect,
voor de vechtlust
niet klaar voor de laatste adem
Ontzag,
voor het verleggen van de grens
zoveel pijn voor ons onvoorstelbaar.
Verdriet,
Omdat ik je nu mis
maar je was er helemaal mee klaar
Boos,
waarom jij het moest zijn
maar je gunt het ook geen ander.
Foto,
als ik naar je foto kijk
genietent van de ander
Glimlach ik heel onbewust
soms voel ik tranen branden.
Maar elke keer denk ik aan jou.
omdat ik je mis en heel veel van je hou.