Sorry van wat ik heb gedaan,
kon ik het maar ongedaan maken.
Weer de oude goede mona,
weet nu wat ik moet doen.
Ben zo bang om jullie kwijt te raken,
moet een belangrijke beslissing maken.
Woorden schieten daarbij tekort,
zal altijd van jullie houden.
Vraag alleen tijd,
wil jullie niet kwijt.
Love you all!!!