Opa~
Als je denkt dat alles goed loopt
Gebeurt er iets in je leven,
waar je nooit op had gehoopt
zomaar ineens is een dierbare van het leven ontnomen
helaas was dit niet te voorkomen
Jou verlies heeft me tot in het puntje van me hart geraakt
had zo graag meer herinneringen met je gemaakt
ik was jong, en ben veel van je vergeten
zou zo graag meer herinneringen willen weten