eenzaam en alleen, verdriet en pijn.
zou onze wereld ooit zonder dat zijn?
of word alles erger, meer geweld, meer criminaliteit?
Het word ONZE toekomst, ONZE tijd.
De strijd tegen het kwaad,
tegen pijn en haat, dat is wat baat!
komen er veel mensen in de goot?
gaan er veel mensen dood?
sterft de natuur om ons heen,
word de mensheid alleen?
word onze wereld mooi? word het fijn?
zonder alle geweld haat en pijn?
word onze wereld een droom of een nachtmerrie?
word het stil wakker worden, of met herrie?
eindigt ons leven door al het bloed,
of eindigt ons leven toch wel goed?
mysterious-me....