Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De dood
De dood
De tranen komen vloeiend uit mijn pen
In mijn ziel, verroest in diepe zeeën,
Gonkt deze diepe klank
De dood...Hetgeen wat jou scheidde van de morgen
De dood...In de herfst kleurt jou dood
Het water trilt van elke druppel
Rimpelt tot golven aan de kust
De dood...Nietszeggend bij jou bestaan
Jou dood...kleurt bij zonsondergang rood
Reacties op dit gedicht
Jelly Marcus vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Littledolphin
:
Vrijdag, september 19, 2008 23:18
iewat beklemmend maar wel mooi verwoord liefs barbara
Over dit gedicht
Auteur:
Jelly Marcus
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
19 september 2008
Thema's:
[Dood]
[Delen]
[Herfst]