Daar sta je dan
alleen en op straat
probeert de weg te volgen
waarheen hij ook gaat
als je maar vooruit gaat
en geen sporen meer achterlaat
Daar sta je dan
op straat en alleen
met je problemen
zonder iemand om je heen
die je zegt hoe het leven
geleven moet worden
zonder je grenzen weg te geven
Daar sta je dan
hopen op een toekomst
proberen te vergeten
van het verleden
hoe het ooit was geweest
verder te gaan
zonder de mensen van vroeger
om je heen
die je weer herdachten aan
je vroegere leven
waar je toen zoveel voor had
gegeven
Daar sta je dan
met al die dromen
maar allereerst
probeer jij maar eens
van al je problemen
af te komen