Ik kan onze liefde niet accepteren,
wij samen is als een regenbui op een warme zomerse dag.
Ik weet dat ik moet proberen,
om onze liefde te zien als de zon met een glimlach.
Nu zie ik enkel de angst,
nu zie ik enkel de eerder geleverde strijd,
ik zie dat vechten voor de liefde me nog nooit heeft bevrijd.
Ik voel dat mijn wilskracht sterk genoeg is om dit gevecht te winnen.
Ik voel dat dit gevechtsvuur zal doven na een korte tijd,
ik zal nog even moeten wachten,
totdat dit gevecht tegen de liefde me eindelijk bevrijd.