Zo pissig in mijn kop
Mijn lichaam vol met twijfels
Ik voel alles gespannen
Mijn lichaam, de sfeer en het gesprek
Negatieve gevoelens komen naar buiten
Een of meer kwade gezichten
Allemaal gericht naar mij
Het veroorzaakt angst en verwarring
Wat moet ik doen, wat nu
Mijn hoofd slaat op hol
En ik wil schreeuwen voor wat ik kan
Wat een gedoe en wat een gestress
Van binnen wordt er met een hamer geslagen
Tegen al mijn tere punten
Ga ik instorten, val ik neer
Of sta ik voor mezelf op en wordt de man in mezelf
Schoot er zo in een halve minuut uit.
Denk laat ik hem maar neerzetten voordat ik me bedenk
Weet zelf niet eens wat ik er van moet denken