Denken
Denken,denken,denken is alles wat ik doe
Denken, denken, denken ik wil er wel mee stoppen maar ik weet niet hoe
Denken, denken, denken het is een verslaving voor mij
Denken, denken, denken dag in dag uit dat maakt met niet echt blij
Denken, denken, denken is okee maar niet te veel
Denken, denken, denken nog één gedachte en ik geef een gil!