Jij maakt me stapel gek,
En het lijkt, of je het
Ook nog met opzet doet.
Want je weet, dat ik je
Helemaal geweldig vind.
Jij maakt me stapel gek,
Met de dingen die je zegt
en dingen die je wil doen,
samen met mij.
Jij maakt me stapel gek,
Zou willen dat je het ook nog meende
Al die dingen die je zegt,
Maar hoe kan dat nou,
Als je al met een ander bent.
Jij maakt me stapel gek!
Het maakt me stapel stapel gek!