De volgende zaak wordt nogal eens in het licht gebracht
't Is iets dat u wellicht niet zo gauw had verwacht
Hoe oude is onze aardbol nu eigenlijk dan
Daarover is veel discussie, man, man, man
*
Bepaalde Christelijke mensen denken aan 6000 jaar
Zo lang geleden maakte Gxd de aardbol klaar
Met alle zaken die erbij horen
En er was niets dat het zou verstoren
*
In tegenstelling tot de wetenschap
Die vinden dat verhaal een grap
Zij stellen u doodleuk voor
De aardbol is veel ouder hoor
*
Ik las er laatst eens een artikel van
Maar het blijft voor ons toch gissen dan
Met zekerheid is er niets te bepalen
Dat is voor hen die zekerheid zoeken dus wel balen
*
Een ding staat echter als een paal boven water, gewis
We zullen ooit eens sterven, hoe onprettig dat ook is
Wat daarna komt, dat zien wij dan wel weer
Ook daar is geen zekerheid over, ook al doet dat zeer
*
Kortom: uitsluitsel over deze zaken krijgen wij dus niet
En jawel: ook mij doet dit eigenlijk ook wel veel verdriet
Maar het beste is, leg u maar neer bij de onwetendheid
Kunt u dat ? Dan bent u alle stress misschien wel kwijt
*
Flipper