Ik sta op een dakrand
En kijk naar beneden
Ik zie de grond onder mijn voeten
Het lijkt zo ver weg
Ik vraag me af of ik moet springen
Ik sluit mijn ogen en begin te denken
Dan verschijnen er allerlei beelden
Van lieve mensen en leuke dingen
Ik kijk weer naar beneden
Opeens voel ik me niet lekker
Ik sluit mijn ogen nog een keer
Maar dan voel ik uit het niets een duw
Ik verlies mijn evenwicht
En val naar beneden
Ik open mijn ogen om te kijken hoe ik val
Maar de grond lijkt niet dichterbij te komen
Is dit mijn leven of mijn droom?
Dan wordt het zwart voor mijn ogen
Is het nu allemaal echt voorbij?
Ik open mijn ogen en lig op de grond
Overal staan mensen die naar me kijken
Ik zie mensen die me aanraken
Maar ik voel niks en snap het niet
Heb ik mijn lichaam dan echt verlaten?