Kijk me niet aan
als ik kijk naar jou
Blijf niet zo staan
laat me vallen in de kou
Gebruik niet je onschuldige ogen
asjeblieft, verleid me niet
Je hebt toch alles gelogen
je deed me al genoeg verdriet
Geef me niet dat extra wat andere niet krijgen
blijf gewoon tegen me zwijgen
Noem me geen lekker ding
je weet dat ik dat opving
Laat me toch met rust
ik wil niet dat je me kust
Ik wil niets meer van je weten
misschien dat ik je dan eens kan vergeten