Momenteel, bezig bijtje
Alles nog steeds op een rijtje..
Druk met van alles en nog wat,
Vooral op het werk, bent nu zat,
Rare doekjes, rare vlekken,
En ik mag niks uit laten lekken?
Owowowow.. moeilijk dit,
Weet iemand hoe het zit?
Vage shit daar..
Ja echt waar..
Weet niet of ik haar geloven kan,
Want geloof er namelijk geen zak van!
Ben beste muren aant bouwen,
Dikke bakstenen aan het sjouwen!
Ja, want wie weet, laat ik je te dichtbij,
En dan zit ik er gebakken bij..
Wil namelijk niet de persoon zijn
Laat dat de GGD maar doen, die ongein!
Wat moet ik doen, Wat is handig?
Blijven, niks zeggen? Wat is verstandig?
Krijg ik nu een soort blacklistachtig iets op m'n cv?
Oh mijn god, doet men daar echt aan mee?
Of zijn het mijn ideeen, rare gedachten?
Maar wat mag ik eventueel verwachten?
Weet niet zo goed,
Hoe Ik nu verder moet!!!
Heb wel m'n stek gevonden,
En de kids aan me gebonden,
Kan die kids toch niet laten gaan?
Die staan op 1, lekker allemaal vooraan!!!!
Maar besef dat dit moeilijk blijft,
Vooral als de GGD zulk slecht nieuwe schrijft!
Jemig, heb het echt goed daar hoor,
Zelfs een stagiaire, mede daar doe ik het voor!
Is het mijn verantwoordelijkheids gevoel?
Jeetje, snap heel goed wat ik nu met dit bedoel.
Ik ben bang voor rare dingen, rare doekjes,
Kan het nergens terug vinden op het net, in boekjes..
Wat kan het zijn?
Het idee, het is niet fijn.
Ik ga kappen hiermee, ben heel negatief @ het moment,
Echt help me, ik wil niet dat iedereen straks weg rent!!!
Moeilijke beslissing, of toch niet?
Oh lastig pakket, zoals je ziet!