ik probeer rustig te blijven
terwijl het vanbinnen kookt
ik heb het geleerd
het doet me wel wat
maar soms ook niet
ik haat de drukte
ik haat de snelheid van dit leven
ik ben er niet goed in
waarom opjagen
als het ook rustig kan
maar niet in deze maatschappij