Jij moet op je hart hart horen,
Horen hoe het slaat,
Wat het je vertelt,
Hoe het schreeuwt
Voel hoe het leeft,
Hoe het lacht en huilt..
Het zou niet altijd de beste keuze zijn,
Ook al voel jij angst,
Doe je het nooit ..
Jij ziet waar het je naar heeft toe geleid heeft,
Maar de stap zet je niet,
Jij moet op je hart horen,
Maar dat doe je nooit..
Daarom denkend; Waarom nu wel.