De nacht vertelde me
dat jij de droomvrouw bent
in een zwoele zomer
aan het strand.
De volle maan
souffleerde onder een wolkenloze hemel
alle woorden tot een superlatief
met de sterren als
een stralend diamanten decor.
We zagen het opgaan van de zon
als een duurzaam geschenk
en de betovering in onze harten
werd nooit en te nimmer verbroken
in een geluk dat ons zelden verliet.