Leven
Leven als een heilige op het strand
Leven met jou hand in hand
Leven zonder grenzen
Vervul al je wensen
Leven met ze allen niet alleen
Nooit meer eenzaamheid
Is voor jou een feit
Want wij zijn eenheid
Ik wil je zeggen
Wat ik voor je voel
Ik wil je uitleggen
Wat ik bedoel
Dat ik van jou
Niet te stoppen nou
Dat ik van jou
Ik blijf je altijd trouw
Niets om te klagen in dit leven
Ik leef om liefde uit te geven
In het licht
Schrijf ik dit gedicht
Leven zonder adem dat gaat niet
Leven met liefde vergaat niet
Leven, leef, ik zeg leven
Dit is niet overdreven
Ik droom over een leven in de hemel
Ik droom over de sterren
Een land hier van verre
Maar ik kan er niet komen
Dromen over morgen
Bezorgt je al je zorgen
Het is dromen over een illusie
De bron van elke ruzie
Het is een leven dat niet echt bestaat
en dus vergaat
Ik geloof in de droom
Van een leven zonder einde