Jij en ik.
Al bijna 14 jaar bij elkaar,
En nog steeds onafscheidbaar,
We delen ons pijn en verdriet,
Zonder dat iemand dat ziet,
We doen de leukste dingen,
En gaan samen een liedje zingen,
We zijn nog zo veel van plan,
En we doen het snel nu dat het nog kan,
Want misschien verhuis jij over een paar jaar naar spanje toe,
En dan weet ik niet wat ik dan doe,
Want ik kan geen leven zonder jou voorstellen,
Want ik heb altijd te veel te vertellen,
En wil veel te veel dingen doen met jou,
Jij bent mij alles en je weet dat ik van je hou,
Ik wil jou niet kwijt,
Want jij bent mijn lieve meid,
Ik kan alles aan je vertellen en jij aan mij,
Samen zijn wij blij,
Wij zijn samen 1,
En zonder jou voel ik me alleen,
Ik kan niet leven zonder jou aan mij zij,
Dus blijf voor altijd bij mij,
Ik kan jou niet uit mijn leven wissen,
Dus ga niet weg ik ga je zo kapot missen,
Een leven zonder jou is geen leven meer,
Dus ga niet je breekt dan mijn hart het doet me zeer.
houvnjou, Please donĀ“t go!
Kuxxx Laura