Ik wilde geen moordernaar zijn
Van degenen die mij leven schonk
Ik wilde niet meedogenloos zijn
Terwijl tegenover me de schaamte klonk
Ik wilde niet wegrennen
Van mijn enige echte thuis
Ik wilde dat ze snel vergaten
Dus bleef ik stil, net een muis
Ik wilde niet 'waardeloos' zijn
Voor een broer naar wie ik opkijk
Ik wilde hun niet in de ogen kijken
Want ze wisten dat ik afwijk
...
Ik wil niet meer doen alsof
Niet meer geboetseerd zijn naar jullie verwachting
Ik wil gewoon mezelf zijn
Maar zonder schade aan jullie achting
Ik wil niet meer ontkennen
Wat ik jullie heb aangedaan
Meer dan 2 jaar gelogen en bedrogen
Weet dat ik me voor mijn daden schaam
Ik geloof ook in Onze Vader
Daarom, laat Hem mij veroordelen
Ik geloof echter ook in de aardse liefde
In haar normen, waarden en morelen
Het Geloof der Liefde
Er is maar een gebod:
Volg je hart en niet van anderen
Anders blijf je altijd teleur en verot