Hoe kan de wereld
Hoe kan de wereld nou alleenig zijn?
Heel de wereld zit vol met mensen groot en klein
Hoe kan de wereld nou toch eenzaam zijn
Heel de aarde vol met overbevolkte steden
Tokyo, New York, Londen en Berlijn
Rijke mensen in de duurste Penthous'en wonen daar?
Arme sloebers in de goedkoopste krotten slapen daar?
De één vaak geobsedeerd door centjes steeds meer en meer
De ander vaak aan een andere verslaving keer op keer
Natuurlijk is er ook licht op de wereld
Bij hen diep in hun hart
Toch voel ik nog steeds die pijn
Hoe kan de wereld mou alleenig zijn?