Jij was van mij
Gedicht 1:
Dagen gaan nog steeds voorbij,
En toch blijft alles anders voelen,
De dagen dat ik bij je was zijn weg,
De dagen van jou en mij,
Ik weet niet wat we nou bedoelen,
Het lijkt een enkel gescheiden weg,
De gevoelens voor vriendschap,
Zijn gevoelens die jij niet meer had,
Het deed me pijn en ik zal je blijven missen,
Het voelde als een harde klap,
Deze 13 jaren waren slechts een het einde van ons pad,
Maar ik zal je nooit uit mijn hart wissen.
Gedicht 2:
Deze 13 jaar was slecht de tijden van ons twee,
De tijden van elkaar zelf aan zee,
Tijden die slechts een goede herrinering had,
Maar deze 13 jaar was nu slechts het einde van ons pad.
Gedicht 3:
13 jaar nou het einde van onze wegen,
gescheiden van elkaar,
In donkere en diepe stegen,
Zijn wij altijd nog bij elkaar.
Toen wij ruzie hadden, i love you.
Kuxx laura.