pijn in mijn hoofd.
die mijn gedachten beroofd.
pijn overal.
pijn in mijn hart.
pijn in mijn ziel.
pijn in mijn vingers.
pijn in mij.
dat is wat mij aanviel
pijnlijke momenten,
het zijn indringers.
gebonden om mijn hart.
ik kan niet meer ademenen.
ik ben gespannen.
elk moment.
ik hoop dat je er voor me bent.
en dat je jou ogen naar mij zend.
waar ik in kan weg dromen.
om tot mezelf te komen.