wat je nu weer hebt gedaan
vult mijn hart met warmte
zo lief dit gebaar
het herinnert me weer aan de man die je bent
die je ooit was voor mij
voel de warmte in mijn hart
die zal er altijd voor je zijn
en die lieve gebaar
maakt dat je plekje in mijn hart
nog meer verankerd is
dan dat het al was