"Degene die mij 1 maakt....(voor R.L)"
Ik raakte je bijna kwijt en kwam er toen pas achter dat jij dieper zit dan dat ik denk.
Dit was zo'n situatie die je liever vermijdt,
1 die je niemand toe schenkt.
Je deed alsof het je niets deedt,maar ik wist wel beter.
Door jou ogen heen voelde ik die zelfde tranen,die zelfde leed.
Hoe heeft het ooit zo ver kunnen gaan,dat ik niet zag wat ik deed,en jij er bijna vandoor was gegaan.
Ik kan je niet helpen mij te vertrouwen,dat is iets dat je zelf moet doen.
Maar ik wil wel dat je weet dat je op me kunt bouwen en dat ik jou nooit meer vergeet.
Ik ben blij dat mijn ogen op tijd zijn geopend.
Anders was het voorbij,begonnen we gelukkig met een diep ongelukkig eind.
Maar ook dit kunnen we overwinnen,ook dit kunnen we aan.
Door geen leugens meer te verzinnen,en door dik en dun er voor elkaar te staan.