Liefde is raar.
Ik zit hier in me eentje te wachten,
vraag me af of hij nog komt.
Is het allemaal serieus,
misschien niet, misschien wel.
Liefde is raar,
doe rustig aan.
Laat me je gevoelens zien,
dat is het enigste wat jij moet doen.
Laat je nooit meer gaan,
ik laat me je me gevoelens zien.
Laat dit gevoel,
nooit meer verdwijnen.
Het spijt me,
ik ken je nog niet zo goed.
Maar ik weet wat ik voel,
en ik vraag me af hoe het zit.
Misschien niks,
misschien niks.