Er was verleden week muiterij in Uruzgan
Nu is er weer te weinig ingekocht bij Fortis dan
Het rekenonderwijs sukkelt ook maar door
En Gummbah in de Volkskrant was ook weer goor
Aangiften van advocaten tegen Wilders gaan in de ban
*
Zo stond er weer heel veel, en veel meer nog in de krant
Tsja, 't is een en al drukte en geschreeuw in het land
We hebben het maar druk met het onherroepelijk mensje zijn
Maar als ik dit allemaal lees word ik toch goed chagrijn
Mensen zijn elkanders concurrenten, dat is er aan de hand
*
Maar tsja, ikzelf kan het mij best permitteren
Om mijzelf niet aan dit alles geestelijk te bezeren
Als mijn krantje dichtsla, doe ik de wereld weer op slot
Wat moet je daar ook mee, er is teveel verrot
Met een bakje ZeeWierThee zit ik nu in andere sferen !
*
Flipper