Liefdesverbinding
Zoals jullie elkaar steeds weer liefhebben
de ander besprenkelen met aanrakende woorden
elk moment diepere liefdesverbinding vinden
in de manier waarop jullie ogen elkaar strelen
Wanneer jullie lichamen niet samen zijn
als verliefde zielen toch naar elkaar stralen
niet zonder de ander kunnend altijd verbonden
twee verlichtte sterren samen dansend door het leven
Dan als jullie handen niet de andere vasthouden
toch het gevoel wel omringt te zijn door elkaar
wetend jullie verlangen naar dezelfde plek, dezelfde tijd
is het verre wachten minder lang dan gedacht
Zoals jullie elkaar steeds weer vinden in liefde
zal afstand jullie altijd nabijheid laten voelen
ook los van de ander heel dicht bij elkaar
verweven in stralen van diepe verbondenheid
Maaike & Martijn
Slot Zeist, 27 september 2008