kijk eens naar de mensen,
de mensen om je heen.
ze kijken soms zo gemeen.
de ene is blij.
de ander is een chagerijn.
de andere voelt zich toch wel fijn.
maar dit alles,
doet mij pijn.
Ik wil de mensen helpen.
problemen wil ik niet.
ik vind het echt verschrikkelijk.
als het in jou regent dat het giet.
tranen die rollen over wangen.
een vuist, rood van woede.
ik wou dat je me op kon vangen.
en dat je me voor alles behoede.
maar ik ben oud en wijs genoeg.
om het zelf te doen.
ik ben je hulp niet nodig.
maar ik denk,
dat iedereen hulp nodig is
als jij je doelen nastreeft.