jij en ik
voor altijd
laat me niet lachen
jij was m'n grootste fout
van jou heb ik spijt
wij worden samen oud
waren de woorden die je zei
denk je nou echt dat
ik voor altijd bij je blijf?
we zijn nog jong en laten
we daarvan genieten.
het is niet dat ik je morgen
al ga verlaten.
maar maanden bij jou blijven,
nee dat zie ik niet zitten.
ooit kom ik wel de ware tegen
maar schat, dat ben jij niet
want ben nou eerlijk,
jij bent te verlegen,
er is niemand die jou ziet.
jij laat je niet zien en
niet horen dat je er bent.
misschien zie je er wel goed uit
maar je bent alleen verwend.
het is over en uit
en ik hoef je niet meer terug
dit was onze tijd
het is voorbij
ga maar opzoek naar een ander,
je komt niet meer terug bij mij.
deze is niet speciaal voor iemand,
en het is totaal niet hoe ik ben.
Ik had gewoon een gemene inspiratie,
en daar kwam dit dan uit.
vond hem wel zo gemeen dat hij toch nog cool is.
=D