Ik heb een rare dag gehad vandaag,
Begaf me een niveau te laag,
Ik weet het, is niet de bedoeling,
Het is niet de verveling,
Het zijn niet mijn collega’s
Het is de ongelofelijk dwaze baas!
Ja zeggen, nee doen, luisteren en dan roddelen achter je rug,
Nee, daar hebben de meeste collega’s niet van terug,
Tegen de een poeslief en aardig zijn,
De ander druk je helemaal fijn.
Bedankt nog voor deze geweldige dag,
Dat ik ook die andere kant gezien hebben mag!
Boos ben ik geworden, woorden gezegd,
Maar alles wat ik zei, meen ik toch echt!