in de diepte van mijn dromen
ligt er een kracht
en eens die kracht me overspoelt
zul je pas weten wat ik bedoel
duizend en één geheimen
ze zitten vast in deze dromen
hopend
dat ze ooit eens uit gaan komen
als er op een dag ééntje uit mag komen
lieveling,dan weet je het pas dat
er uit één van die stille geheimen
hoop en liefde groeit,naar jou toe.
ik heb ze diep voor jou bewaard
wees gerust mijn liefste
bij mij zijn deze wensen nooit verdwaald
als ik nog maar in je ogen kijk
zie ik een straal van zonneschijn
dan voel ik mij duizend en één zo rijk
't is als sneeuw die voor de zon verdwijnt
steeds als je naar me lacht
is er een regenboog uit duizen kleuren
om mijn leven op te fleuren
wees gerust
want ooit later komt die tijd
dat al deze duizend en één geheimen
ook jou hart verblijden
jouw innerlijk verlangen.