Poef!,
Opeens was je daar
met je stralende lach
en je ravenzwarte haar
’t was alsof een engeltje
mij plotsklaps betoverde
mijn hart veroverde
bij elk woord van jouw lippen
slaat mijn hart op hol
kloppend van verlangen
zo vol, zo vol
soms blijkt onze lieve heer
een tovenaar
Poef!,
Opeens was je daar!