Realiseren.
Neem de tijd,
om te realiseren.
Dat als je zo door gaat,
je kapot ga.
Neem de tijd,
om te realiseren.
Dat ik aan jou kant sta,
had ik je dat niet verteld.
Ik kan het niet voorspellen,
het zal niet makkelijk gaan.
Kon ik het maar voorspellen.
Als je je zou realiseren,
wat ik me realiseer.
We zijn perfect voor elkaar,
wil nooit meer een ander.
Als je je zou realiseren,
wat ik net realiseer.
We hoeven het ons nooit af te vragen,
als we bij elkaar blijven.
Neem de tijd,
om te realiseren.
Sta aan jouw kant,
ik lieg niet als ik dit zeg.