Letters geschreven
in woorden, in zinnen,
Op gedachtenloos papier
neergelegd.
Met passie en liefde,
geschreven door iemand
die net zo gedachtenloos was
als jij, papier.
Door de wind
ben je gelezen en
je bent omringd
door zoveel armen.
Maar ik?
Ik laat je daar gewoon,
voor eeuwig liggen sterven
in mijn brievenbus.
Slaap voor altijd zacht,
mijn liefste.