Ik werd verliefd.
Ben op veel plaatsen geweest,
het grootste gedeelte van me tijd bestaat uit reizen.
Nam veel risico's,
en had veel affaires.
Het was bijna mijn geloof,
word niet verliefd een kus en vaarwel.
Veel liefdes missen mij,
en ik zou liegen als het iets met me doet.
Ik werd verliefd,
op jou.
Ik werd verliefd,
wil samen zijn met jou.
Liefde brengt je in de problemen,
als je je gevoelens laat zien.
En opeens is daar een man,
waar je helemaal voor wilt gaan.
Vele mensen beginnen te praten,
maar ik zal je niet laten vallen.
Onze liefde is puur,
onze liefde kent geen eind.
Ik werd verliefd,
op jou.
Ik werd verliefd,
wil samen zijn met jou.
Ik probeer voorzichtig te zijn,
met wat ik zeg.
Mijn hart heeft nog nooit zo verlangd,
naar zoveel liefde.
Ik werd verliefd,
op jou.
Ik werd verliefd,
wil samen zijn met jou.