Ik lig weer op bed
Met tranen in mijn ogen
Want je hebt weer gelogen
Je zou kiezen voor je gezin
Maar blijkbaar zijn wij voor jou te min
Want je koos weer voor het bier
Dat doet jou een groter plezier
Dan mijn vader zijn
En dat doet mij pijn
Waarom kan je niet zonder
Zijn wij niet zo bijzonder?
De traan rolt nu over mijn wang
Weetje, ik ben hartstikke bang
Bang voor mijn eigen vader
Ja hij is de dader
Dat ik zo bang ben
Bang dat hij nog een keer door het lint gaat
En mij weer verrot slaat
Bang dat hij dood gaat
En dat hij zijn gezin achterlaat
Bang dat ik straks geen vader meer heb
Niet dat ik er nu wel 1 heb
Want deze is echt nep
Bang dat de oude papa nooit meer terug komt
Ja die oude papa die mis ik!