Ik weet niet wat ik moet zeggen
Daarom doe ik het maar zo
Ik voel me de laatste tijd niet zo lekker
Maar dat had je vast wel door
Ik ben geen prater maar een schrijver
Daarom schrijf ik het gewoon
Als we iets tegen elkaar zeggen
Dan worden we vaak boos
Dat komt omdat we elkaar verkeerd begrijpen
En dat maakt mij zo verstoord
Ik weet niet hoe ik op je moet reageren
Daarom doe ik dat ook bijna niet
Ik weet ook nooit wat te zeggen
Op school gaat het niet zo lekker
En concentratie is nu ook weg
Ik weet niet precies wat ik nu moet zeggen
Daarom is het nu ook klaar
Ik ben geen grote prater
En dat doe ik ook niet graag
Ik wil je wel vertellen dat ik van je hou
En dat ik om je geef
Ook al uit dat niet in mij
Misschien ben ik dit weekend ook weg
Dus mij zie je wel weer verschijnen
* dit gedicht heb ik aan mijn moeder zelf geschreven*